Back on Track na vakantie

door Sarina de Reus

Zo, ik ben weer terug van een weekje Ibiza. Super vakantie gehad met mijn ouders en zus. Veel gezien, mooie plekjes bezocht, lekker gegeten en vooral genoten.

Deze vakantie heb ik weinig getraind en vooral mijn rust gepakt. Ik merkte dat mijn lichaam er echt aan toe was en hier heb ik naar geluisterd.Ā Ook heb ik minder op mijn voeding gelet en meer zoetigheid op. Maar dat hoort erbij. Wel heb ik geprobeerd voldoende eiwitten en vitamines binnen te krijgen.

Nu ik weer in NL ben pak ik de draad gelijk weer op. Ik merk wel dat ik nog wat meer trek heb dan normaal. Ondanks dat ik maar een weekje ben weggeweest moet ik weer in het ritme komen. Hieronder deel ik een aantal tips hoe ik dat doe:

  1. Pak de draad zo snel mogelijk weer op. Hoe langer je het uitstelt, hoe lastiger het weer wordt.
  2. Zet een doel. Als je een nieuw doel zet dan motiveert het weer om je best te doen.
  3. Haal boodschappen in huis. Als je je maaltijden in huis hebt dan ben je minder geneigd naar ongezond eten te grijpen.
  4. Wees gedisciplineerd. Ik begrijp heel goed dat als je trek hebt in iets lekker of liever op de bank wil hangen de verleiding groot is. Maar probeer je er overheen te zetten. Je zal alleen maar blij zijn.

Ik merk dat ik wat meer opgeblazen ben van de vakantie. Maar ik weet ook heel goed dat dit binnen een paar dagen weer weg is. Als ik niet in de vakantie mood blijf hangen tenminste. šŸ˜‰ Maar dat komt goed. Ik heb weer zin om te knallen!

0 reactie
0

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment