Bad Habits

door Sarina de Reus

Ik rook zelf niet en heb het ook nooit gedaan, maar ik vind Stoptober wel een goed initiatief. Stoptober is een campagne die rokers uitdaagt gedurende maand oktober niet te roken. Het doel van deze campagne is om blijvend te stoppen met roken. Op 1 oktober begint de 28-dagen-niet-roken-reis.

Misschien rook jij niet, maar heb je een (slechte) gewoonte waar je graag van af wilt. Denk aan; te veel snoepen, alochol drinken, te weinig bewegen, excuses verzinnen etc. Ik heb geen slechte gewoonte in de zin van dat ik rook of drink, maar toch wil ik deze maand gebruiken om ook iets te verbeteren aan mijzelf.

Normaliter ben ik altijd wel strikt met mijn voeding, alleen afgelopen weken ben ik dit niet. Meer snoepen dan normaal, makkelijker eten bestellen, excuses verzinnen etc. Ik wil vanaf morgen alles weer oppakken, geen excuses meer verzinnen en weer in mijn oude ritme komen.

Heb jij ook iets van jezelf waar aan je wilt werken? Maak er deze maand dan ook stoptober van en ga de uitdaging aan jou (slechte) gewoonte stop te zetten.

Let’s go!!

0 reactie
2

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment