Daniel Wellington

door Sarina de Reus

Dat ik in sportkleding leef is een feit. Maar er zijn ook momenten dat ik wel eens iets anders leuks ga doen en normale kleding draag. Ja, het komt wel eens voor! Echt waar. 😉 Ik hou van fashion en sieraden. Ik investeer graag in een mooi horloge of armband. Het maakt je outfit echt af.

Een horlogemerk die ik graag draag is Daniel Wellington. Vorige jaar ben ik voor het eerst benaderd door dit merk voor samenwerking. Ik mocht toen een horloge uitkiezen en heb toen gekozen de Classic Petite Sterling. Een mooi klassiek zilver horloge.

 Ook dit  jaar ben ik weer gevraagd door Daniel Wellington. Dit keer voor een armband campagne voor het nieuwe model de Classic Bracelet. Een klassieke armband in de kleuren Dusty Rose, Desert Sand, Bracelet White Rose en Silver.

Naast deze mooie armband mocht ik ook nog mijn favoriete horloge plus horlogeband uitzoeken. Ik heb dit keer gekozen voor de Classic Petit Melrose met leren band. De Classic band voor een avondje chic op stap en de leren band voor een stoere casual outfit. Het design is klassiek en tijdloos. Hoe blij kun je me maken! 🙂

0 reactie
0

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment