Find your way

door Sarina de Reus

Als trainen geen calorieën zou verbranden, dan zou ik het nog steeds met alle plezier doen. Het gevoel, de discipline en de positieve voordelen wat trainen mij geeft. Ik kan niet zonder. Het is een lifestyle. Ik hoef er niet over na te denken of ik ga trainen. Ik doe het op automatische piloot.

“Sarina, hoe kom je aan dat lichaam?”  Een vraag die mij geregeld gesteld wordt. Mijn moeder zegt altijd “dat heb je van mij”. En ja, daar heeft ze toch wel een beetje gelijk in. Een beetje van mijn ouders (goede genen) en een beetje van mijzelf (hard werken).

Dat ik vanaf jongs af aan al fanatiek aan sport begonnen ben, werpt vandaag de dag nog steeds zijn vruchten af. En dan heb ik het niet alleen over de fysieke voordelen die het met zich meebrengt. Het is zoveel meer dan het hebben van een six-pack, grote biceps en stevige ronde billen. Al meer dan 20 jaar ben ik een fanatieke sporter, dat scheelt natuurlijk, maar dat ik het ook nog ontzettend leuk vind is een groot pluspunt.

Ondanks dat ik fit ben en veel sport, hou ik heel erg veel van lekker eten. Chocola, koekjes…. Geen moment dat ik er niet aan denk. Ja, dat is voor mij nog altijd een uitdaging. Maar ook daar heb ik gelukkig een manier voor gevonden.

Als Personal trainer en Online coach is het mijn passie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezondere lifestyle. Laten zien dat sporten echt leuk is en dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je kunt er van genieten en het is absoluut geen straf. Het gaat erom dat jij een manier vindt die bij jou past én die voor jou werkt. Of dat trainen in de sportschool, buiten of thuis is. Met apparaten, losse attributen of eigen lichaamsgewicht.

Er zijn zoveel mogelijkheden naar een gezonde lifestyle. Ik help je graag jouw persoonlijke doelen met succes te bereiken. Geen Quick-Fix. Maar een lifestyle die je heel je leven kunt volhouden. Want dat is waar het omgaat. Niet om een summerbody voor op Instagram. Maar het verbeteren van je fysieke en mentale vitaliteit. Lekker in je vel zitten, meer energie en uithoudingsvermogen, het vergroten van je zelfvertrouwen en de kwaliteit van je leven verbeteren. In elk opzicht.

0 reactie
2

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment