Welkom op mijn nieuwe website!

door Sarina de Reus

Hey!

Super leuk dat je mijn website bezoekt! Eindelijk is het zover. Tijd voor een volgende stap om jullie nog beter te helpen naar een gezondere lifestyle. Voor degene die mij nog niet kennen zal ik mij even kort voorstellen en vertellen wat je op mijn website kunt verwachten.

Vanaf jongs af aan ben ik een fanatieke sporter. Dit is iets wat ik tot de dag van vandaag nog steeds ben. Van mijn 7de tot mijn 20ste heb ik op hoog niveau atletiek gedaan. Na mijn atletiek “carrière” heb ik mij ingeschreven bij een sportschool. Er is eigenlijk geen moment in mijn leven geweest dat ik een lange periode niet getraind heb. Ondanks mijn ups and downs heb ik mijzelf altijd weten te motiveren om door te gaan. Dat het nu een lifestyle is, waar ik niet meer zonder kan is een feit.

Zes jaar geleden ben ik dan ook vanuit mijn passie voor sport begonnen met training geven. Verschillende opleidingen heb ik gevolgd om naast mijn eigen ervaringen, mijn kennis te verbreden op het gebied van sport, voeding en mindset. Mijn doel is om mensen bewuster te laten nadenken over gezond eten en te motiveren om meer te bewegen.

Dat ik door Personal Training mensen kan helpen vind ik geweldig. En ik ben ervan overtuigd dat er veel meer mensen bereikt kunnen worden. Daarom ben ik 2,5 jaar geleden begonnen met het delen van mijn workouts video’s, tips en motivatie via Instagram. Nog steeds krijg ik dagelijks berichten over hoe ik mensen motiveer om te gaan sporten en dat zij mijn workouts ook echt uitproberen. Dat is waarvoor ik het doe. Ik waardeer het en vind het een groot compliment!

Maar nu is het weer tijd voor een volgende stap, mijn website! Via mijn socials zal ik workout video’s, foto’s en tips blijven delen. De website www.sarinafit.com zal hier een verlengde van zijn. Op mijn website kunnen jullie vinden wie ik ben en waar ik mij mee bezighoud. In blogs zal ik mijn ervaring en tips op het gebied van training, voeding en mindset met jullie delen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om via de webshop je aan te melden voor een Personal Training, Duo-Training of Small Group Training met mij. En jawel, zeer binnenkort kunnen jullie ook mijn trainings- en voedingsplannen aanschaffen om zelf mee aan de slag te gaan!

Ik ben erg enthousiast over deze stap en uiteraard sta ik open voor vragen, suggesties of andere ideeën. Dit kunnen jullie vinden onder het kopje “Contact”. Ook is het mogelijk je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Liefs,
Sarina

0 reactie
2

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment