Home Gym Essentials

door Sarina de Reus

Een eigen home gym. Hoe tof is dat! Thuis heb ik een kamer met losse trainingsattributen. Deze heb ik door de jaren heen aangeschaft. Van thuis trainen word je creatief  en het houd je trainingen afwisselend. 

Ik heb veel thuis getraind in de periode dat ik nog een kantoorbaan had en onregelmatig werk deed. Als ik om 15u moest beginnen deed ik thuis voor mijn werk een home workout om tijd te besparen. En als ik thuis kwam uit mijn werk vond ik het fijn om niet meer de deur uit te gaan.

Graag deel ik met jullie mijn favoriete home workout essentials:
1. Enkelgewichtjes
2. Resistance bands
3. Dumbbells
4. Barbell
5. Kettlebells
6. Medicine ball
7. Trainingsmatje

Met deze materialen kun je echt goede home workouts doen. Mijn laatste aankoop was een hometrainer. Als ik op de sportschool ben dan doe ik eigenlijk zelden cardio. Daarom heb ik een hometrainer aangeschaft, zodat ik nu mijn cardio thuis kan doen voor de TV. Je hoeft natuurlijk niet alles te kopen. Met elk attribuut kun je een hele goede full-body workout doen.

Let’s work from home! 🙂

1 reactie
2

Je vindt dit misschien ook leuk

1 reactie

Saskia 9 maart 2019 - 17:54

Hi!! Ik wil graag ook een setje resistance bands kopen, heb je een aanrader qua merk?

Antwoorden

Leave a Comment