*Big News HOUSE OF STRENGTH*

door Sarina de Reus

Een eigen gym, een droom die uitkomt. Mijn vriend en ik hebben samen de stap gezet en een functional gym geopend in Kralingen Rotterdam. Erg spannend, maar super tof. House of Strength is naam van onze gym.

House of Strength is een functional gym waar we Personal Training, Duo-Training en Small Group Training geven. Er wordt getraind met losse attributen, zoals kettlebells, barbells, dumbbells, sandbags, wallballs en nog veel meer. Funtional training is gericht op het fitter en sterker maken van het lichaam. Conditie verbeteren, afvallen, sterker worden, aankomen in spiermassa. Wat je doel ook is wij kunnen jou helpen met een trainingsaanpak en voedingsschema op maat om jouw doel te bereiken.

Ons functional trainingsgedeelte op de begane grond is helemaal af. Hier wordt Personal Training, Duo-Training en Small Group Training gegeven. Op de eerste verdieping wordt er nog wel hard gewerkt. Zodra dit helemaal klaar is willen we daar cardio boksen gaan geven en andere groepstrainingen.

De officiële Grand Opening voor familie, kennissen en klanten was op 21 september. We zijn super blij en trots op House of Strength en kijken er naar uit om zoveel mogelijk mensen te helpen hun fit doelen te bereiken.


Ben je nieuwsgierig geworden naar onze gym en benieuwd naar ons aanbod? Op onze Instagram pagina @houseofstrength.nl kun je meer informatie over onze gym en aanbod vinden. 🙂

Instagram House of Strength: https://www.instagram.com/houseofstrength.nl/?hl=nl 

 

0 reactie
0

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment