*NEW* ONLINE (home) Workouts

door Sarina de Reus

LIVE workouts met mij als jouw Personal Trainer die je motiveert en pusht door iedere workout. Drie dagen per week workouts, voedingstips en Q&A’s waar ik jullie vragen beantwoord op mijn nieuwe besloten Instagram pagina @workoutsbysarina.

Al zeven jaar help ik mensen op verschillende manieren het beste uit zich zelf te halen en hun fit doelen te bereiken door personal training, groepstrainingen, online coaching en het delen van mijn workouts en tips op mijn Instagram Sarina.fit. Toch krijg ik dagelijks nog vragen over welke oefeningen het beste zijn voor buikspieren, wat ik eet op een dag, hoeveel herhalingen goed zijn voor spiergroei of om te vallen etc. Daarom lijkt het mij super tof om jullie LIVE mee te nemen tijdens mijn workouts en jullie vragen LIVE te beantwoorden op mijn nieuwe besloten Instagram-pagina @workoutsbysarina. Niet meer nadenken over welke oefeningen je moet doen en hoe je het moet uitvoeren. Lekker comfortabel thuis trainen of in je tuin wanneer het jouw uitkomt samen met mij. Voor maar €15 per maand krijg je toegang tot de besloten Instagram-pagina Workoutsbysarina. Op 20 April zal de eerste LIVE sessie zijn.

WORKOUTSBYSARINA INCLUDES
  • toegang tot 3 LIVE workouts per week
  • workouts terug kijken op een moment dat jou uitkomt via IG-TV
  • voedingstips & Q&A’s
  • uitleg over je houding tijdens oefeningen en tips
  • workouts voor alle niveaus
  • Verschillende workouts voor een fit en sterk lichaam

Wil je meedoen met de LIVE workouts?

  1. Koop een maand Online (home) workouts via de “shop”
  2. Geef je Instagram naam door bij “opmerkingen” zodat ik je kan accepteren

*Je zit nergens aan vast. Je betaald per maand en zodra de maand voorbij is kun je een nieuwe maand kopen.

Ready to get fit and strong with me? Meld je dan snel aan en join de besloten Instagram-pagina @workoutsbysarina.

Heb je nog vragen? Stuur dan een email naar workoutsbysarina@gmail.com

0 reactie
1

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment