*NEW* LIVE WORKOUTS BY SARINA

door Sarina de Reus

LIVE workouts met mij als jouw Personal Trainer die je motiveert en pusht door iedere workout. Vijf dagen per week workouts, voedingstips en Q&A’s waar ik jullie vragen beantwoord op mijn nieuwe besloten Instagram pagina @workoutsbysarina.

Al zeven jaar help ik mensen op verschillende manieren het beste uit zich zelf te halen en hun fit doelen te bereiken door personal training, groepstrainingen, online coaching en het delen van mijn workouts en tips op mijn Instagram Sarina.fit. Toch krijg ik dagelijks nog vragen over welke oefeningen het beste zijn voor buikspieren, wat ik eet op een dag, hoeveel herhalingen goed zijn voor spiergroei of om te vallen etc. Daarom lijkt het mij super tof om jullie LIVE mee te nemen tijdens mijn workouts en jullie vragen LIVE te beantwoorden op mijn nieuwe besloten Instagram-pagina @workoutsbysarina. Niet meer nadenken over welke oefeningen je moet doen en hoe je het moet uitvoeren. Lekker comfortabel thuis trainen of in je tuin wanneer het jouw uitkomt samen met mij.

De op LIVE workouts en sessies blijven allemaal 24 uur LIVE, wat betekent dat je het op ieder moment van de dag wanneer het jou uitkomt kan terug kijken. Voor maar €15 per maand krijg je toegang tot de besloten Instagram-pagina Workoutsbysarina. Op 20 April zal de eerste LIVE sessie zijn.

WORKOUTSBYSARINA INCLUDES
  • toegang tot 5 LIVE workouts per week
  • 24u lang de mogelijkheid om de workout terug te kijken wanneer jij wilt
  • voedingstips & Q&A’s
  • uitleg over je houding tijdens oefeningen en tips
  • workouts voor alle niveaus
  • Verschillende workouts voor een fit en sterk lichaam

Wil je meedoen met de LIVE workouts?

  1. Meld je aan via workoutsbysarina@gmail.com voor de besloten Instagram pagina Workoutsbysarina
  2. Zet je voornaam, achternaam, adresgegevens en Instagram username in de mail
  3. Je ontvangt een email ter bevestiging van je aanmelding met de factuur
  4. Je krijgt toegang tot de besloten Instagram-pagina na ontvangst betaling

*Je zit nergens aan vast. Je betaald per maand en zodra de maand voorbij is ontvang je een mail of je door wilt gaan of niet.

Ready to get fit and strong with me? Meld je dan snel aan en join de besloten Instagram-pagina @workoutsbysarina.

Heb je nog vragen? Stuur dan een email naar workoutsbysarina@gmail.com

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment