Nooit een saaie training

door Sarina de Reus

Trainingen die nooit saai zijn. Dat is het voordeel van trainen met losse attributen. Geen oefeningen met apparaten, maar met kettlebells, sandbags, battleropes, speedladders, wall balls etc.

Oefeningen met losse attributen maken je lichaam fitter en sterker. Doordat je je hele lichaam traint is de intensiteit hoog, waardoor je kracht en conditie snel vooruit gaat. Ook ligt de calorieverbranding hoog. Het leuke van dit soort trainingen is dat je veel kunt varieren met je workouts. Je kunt als het ware iedere training iets anders doen. Het hoeft nooit hetzelfde te zijn. Je traint verschillende aspecten, zoals uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. Natuurlijk is het goed om oefeningen te herhalen, zodat je je progressie kunt bij houden en beter wordt in de oefeningen.

In mijn Small Group Trainingen doe ik veel met losse attributen. De workouts die ik op mijn Instagram laat zien doe ik ook met mijn klanten. Sommige oefeningen zien er misschien spectaculair uit, maar de trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Iedereen kan het leren en op eigen niveau meedoen. Het fijne van Small Group Trainingen is dat je persoonlijke aandacht krijgt en er goed gelet wordt op je houding en uitvoering. Ook wordt je gemotiveerd, omdat je in een klein groepje traint.

Wil je een keer meedoen met een leuke en uitdagende Small  Group Training? Meld je dan nu aan!

Get fit, get strong!

 

 

0 reactie
0

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment