Outdoor Playground

door Sarina de Reus

Klimmen in rekken, slingeren aan monkey bars en springen over obstakels. Als ik een nieuwe outdoor gym ontdek voel ik me weer een klein kind. Het geeft mij energie.

Persoonlijk vind ik buiten trainen het fijnst. In het parkje bij mij in de buurt trainde ik vaak bij een kleine outdoor gym. Deze gym is helaas weg. Per toeval heb ik een nieuwe playground ontdekt met monkey ladder, pull-up bars, plyo boxen en parcour obstacles.

Wat buiten trainen zo leuk maakt is dat je steeds op een andere plek kunt trainen. Het blijft afwisselend en uitdagend. Ik neem ook vaak nog eigen materiaal mee, zoals een speedladder of resistance band en combineer dan krachtoefeningen met conditie.

Verder heeft buiten trainen nog veel meer voordelen. Denk aan een dosis vitamine D, een beter humeur, meer energie, je voelt je positiever, het vermindert stress en helpt tegen spanningen en depressies. Daarnaast  zit je niet vast aan bepaalde trainingstijden en hoef je niet te wachten tot machines vrij zijn. Je kunt dus gaan wanneer het jou uitkomt.

Ben je benieuwd naar de workout bij mijn nieuwe favoriete workout spot? Check mijn Instagram https://www.instagram.com/sarina.fit/?hl=nl om de training van afgelopen weekend te bekijken.

1 reactie
1

Je vindt dit misschien ook leuk

1 reactie

Youssra 20 juni 2019 - 01:02

Tof zo een outdoor playground! Wat is de locatie van de outdoor playground op je instagram post?

Antwoorden

Leave a Comment