Real Isolate Proteine Eiwitshake

door Sarina de Reus

Of je nou wilt afvallen of in spiermassa wilt aankomen. Wat je doel ook is eiwitten zijn belangrijk. Maar waarom?

Eiwitten dragen bij aan de groei van spiermassa, bij het herstel van je spieren na het trainen, bij het instandhouden van spiermassa en ter ondersteuning van spierkracht en spieropbouw.

Eiwitten haal ik uit mijn voeding. Maar ter aanvulling gebruik ik ook de Real Isolate van Body&Gym shop. Ik neem real isolaat in de ochtend bij mijn ontbijt en na mijn training voor snelle eiwitten. Je hebt verschillende smaken, maar mijn favoriet is de chocolate. Ook lekker door je havermout.

Ik vind de Real Isolate van Body&Gym shop zelf heel fijn, omdat er geen lactose in zit. Ik heb verschillende shake geprobeerd, maar reageerde er nooit goed op. Ik heb dan altijd last van buikpijn en misselijkheid. Met deze eiwitshake heb ik nergens last van.  Als je ook lactose-gevoelig dan kun je deze zeker een keer proberen.

De Real Isolate kun je bestellen bij https://www.bodyengymshop.nl .  Ze hebben een heel breed assortiment met supplementen. Maak gebruik van mijn kortingscode “SARINA15 ” en krijg 15% korting op je bestelling. Lekker toch?

Heb je vragen over de Real Isolate of andere supplementen? Stuur mij dan zeker een mailtje.

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment