Sarina X Sony

door Sarina de Reus

Een samenwerking met Sony voor sportheadphones? Daar zeg ik geen nee tegen!
Super tof dat Sony mij benaderd heeft voor de nieuwe campagne voor de WF-SP700N sportheadphones “Fit het nieuwe jaar in”. De eerste true wireless sportheadphones voorzien van noise cancelling.

Oordopjes met draad? Ik vind het maar irritant. Vooral tijdens het sporten. Of ik blijf achter het draad hangen of ik weet niet waar ik mijn telefoon moet laten. Hoe ideaal is het om draadloze oordoppen te dragen tijdens het trainen en te luisteren naar je favoriete muziek?

Het geluid van deze sportheadphone is goed en de oordoppen zijn makkelijk te dragen tijdens je workout waarbij je alle bewegingsvrijheid hebt. De oordoppen voelen licht aan en blijven goed zitten. Buiten training in de regen? Geen probleem! Vuil kan makkelijk onder de kraan afgespoeld worden dankzij de IPX4 waardering.

De oordoppen zorgen voor volledige focus tijdens je workout. De noice cancelling zorgt ervoor dat je geen geluiden van buitenaf hoort. Daarnaast heeft het een EXTRA BASS sound voor diepe bastonen. De Ambient Sound functie zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden juist versterkt worden, zodat je verkeersveilig kunt hardlopen op straat.

Bij de draadloze oordoppen zit een compacte case. Dit is een klein doosje waar je je oordoppen in kunt doen en overal mee naartoe kunt nemen. De case fungeert als oplader en heeft een accuduur van drie uur. Genoeg tijd dus voor je workout. De ingebouwde oplaadbare batterij kan twee keer worden opgeladen en zorgt voor een accuduur van totaal 9 uur. Door de draadloze verbinding via Bluetooth kan snel verbinding worden gemaakt met je smartphone.

0 reactie
2

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment