Team Body en Gym Shop

door Sarina de Reus

 Super excited om met jullie te delen dat ik vanaf nu een gesponsord atleet ben van Body en Gym shop. Body en Gym shop is de nummer één in sportvoeding en supplementen, met een uitgebreid kwaliteits-assortiment voor een eerlijke prijs.

Body en Gym shop is gevestigd in Rotterdam op de Terbregse Rechter Rottekade 178. Een super mooie en gezellige winkel waar je goed advies krijgt. Ook kun je je producten online bestellen . Met mijn kortingscode “SARINA15” krijg je -15% korting op je bestelling.

Gezonde voeding is de basis. Maar ook gebruik ik dagelijks producten van Body en Gym shop. Niet als vervanging maar als aanvulling op mijn voeding, om mijn sportprestaties te verbeteren én mijn eten op smaak te brengen. Ik zal de komende tijd  dan ook met jullie delen welke producten ik gebruik en waarom.

Ik ben super blij en kijk uit naar de samenwerking met de Body en Gym shop. Heb je vragen over de producten? Stuur mij dan zeker een berichtje voor advies. 🙂

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment