TEAM NOCCO

door Sarina de Reus

Super blij om met jullie te delen dat ik vanaf vandaag officieel bij Team NOCCO hoor. Een super tof merk waar ik al lange tijd fan van ben. Toen NOCCO mij benaderde voor een samenwerking was ik meteen enthousiast. Want hoe tof is het om ambassadeur te zijn van een product wat je zelf dagelijks gebruikt?

Ik denk dat er heel veel mensen fan van NOCCO zijn maar voor degene die het nog niet kennen zal ik vertellen wat NOCCO precies is. Waarschijnlijk sta je morgen dan ook in de supermarkt of ben je online aan het bestellen. NOCCO staat voor No Carbs Company. NOCCO verkoopt BCAA blikjes verkrijgbaar in zes verschillende smaken; Miami Strawberry, Carribbean, Tropical, Peer, Perzik en Appel. Alle NOCCO producten zijn suikervrij, gezoet met Sucralose en verrijkt met vitaminen. Je hebt vijf smaken met cafeïne en één smaak zonder cafeïne. Alle smaken zijn super lekker en de blikjes zien er ook nog eens tof uit. Mijn favoriete smaken zijn Perzik, Tropical en Miami Strawberry.

Maar waar is BCAA goed voor? BCAA helpt spierafbraak tegen te gaan, helpt bij de opbouw van spiermassa en geeft je lichaam energie tijdens het trainen. Je kunt BCAA’s het beste voor of tijdens je trainen drinken.

Om deze leuke samenwerking te vieren heb ik samen met NOCCO een GIVEAWAY-actie. Wil jij meedoen aan de GIVEAWAY? Kijk dan op mijn Instagram Sarina.fit voor meer informatie.

Ik kijk erg uit naar de samenwerking met NOCCO. Wil jij meer weten over NOCCO? Bezoek dan hun website https://nocco.com/nl/

0 reactie
0

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment