Tips voor een summerbody

door Sarina de Reus

Over drie weken ga ik op vakantie. Kan ik nog een summerbody krijgen?”. Een vraag die ik vaak krijg. Realistisch gezien wordt dat moeilijk. Een summerbody krijg je niet in drie weken tijd. Summer bodies are made in winter. Maar wel heb ik een paar tips om die laatste pondjes eraf te krijgen.

1. Een gezond en gebalanceerd eetpatroon
Een crash dieet raad ik zeker af! Dit is echt niet de oplossing. Ik heb het al vaker in artikelen benoemd, zorg voor een gezond voedingspatroon met de juiste voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Misschien wordt de uitdaging nu alleen maar groter, gezien de festivals, terrasjes en vakanties. Maar als je een doel hebt dan ga je ervoor.
2. Drink water
In water zitten geen calorieën. Water is goed voor je spijsvertering, hongergevoel en als je wilt afvallen. Probeer alcoholische drankjes en frisdranken zoveel mogelijk te laten staan.
3. Workout
Zorg voor genoeg beweging. Combineer krachttraining met HIIT-workouts. Met deze workouts verbruik je veel calorieën. Probeer de auto zoveel mogelijk te laten staan en doe wat meer op de fiets.
4. Zorg voor voldoende slaap
Een goede nachtrust is ook erg belangrijk. Te weinig slaap kan ervoor zorgen dat je overdag meer honger hebt en trek krijgt in ongezond eten.
5. Wees zelfverzekerd
Vergelijk je vooral niet met anderen. Het gaat erom dat jij je goed voelt in je eigen lichaam. Dat is het allerbelangrijkste!

Heb je zelf niet voldoende motivatie om naar de sportschool te gaan? Dan kun je je bij mij aanmelden om samen te gaan knallen!

Laat die zomer maar komen!

0 reactie
2

Je vindt dit misschien ook leuk

Leave a Comment